header-image

Pendel raadplegen

Het raadplegen van een pendel gebeurt door een medium. Deze houdt het koord, lint of kettinkje van zich af, zodat de pendel vrij kan bewegen. Het medium stelt vragen en het Pendel zal het antwoord geven.

Er worden verschillende pendels gebruikt van verschillende materialen en kleuren. Sommige mensen zijn van nature begaafd op een pendel te gebruiken. Dit lijkt geen verband houden met de vraag of ze de gelovig zijn of niet. Een groter de slinger beweging van de pendel, des te sterker de geestelijke energie op die plaats. Zelfs in de handen van een scepticus, hebben we een slingerbeweging gezien zo wild, dat het gewicht afgeknapt van een nieuwe ketting en door de kamer vloog.

Een medium kan uw eigen grafieken op papier zetten en het verstrekken van vele soorten van antwoorden geven. Ze kunnen onder andere letters van het alfabet, namen van mensen, plaatsen of dingen die specifiek zijn voor het leven van de geest doorkrijgen.

Sommige mediums bereiken opmerkelijke resultaten met pendels. Anderen niet. Het is niet een regel van hoe goed je bent in het communiceren met geesten. Het is meer als zingen of hardlopen … verschillende mensen hebben verschillende talenten. In het overzicht van onze Mediums kunt u zien of welke gave zij beschikken. Dat zijn er altijd meer dan één. Bijvoorbeeld het lezen van kaarten, zoals er zijn Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Engelenkaarten, Russischekaarten, Zigeunerkaarten of Zodiackaarten.

Maar ook zijn er verschillende gaven bij verschillende Mediums. Beoordeel hen op Helderziendheid, Heldervoelendheid, Helderwetendheid, Helderhorendheid en helderluisterendheid. Behalve het raadplegen van de pendel, kunnen onze mediums ook u van dienst zijn met fotoreading of healing op afstand (genezing op afstand).