header-image

Wat is een Paragnost en is een Paragnost een Medium?

De onduidelijkheid in het begrip Medium en Paragnost komt vaak voor. Wat is het verschil en wat betekenen nu begrippen Medium en Paragnost?

Paragnosten kunnen HELDERZIEND, HELDERWETEND, HELDERRUIKEND, HELDERHOREND of HELDERVOELEND zijn. Maar het kan ook zo zijn dat Paragnosten meerdere vaardigheden bezitten. Paragnosten kunnen objecten en visioenen zien. Een paranormale gave hebben om beelden van gebeurtenissen door te krijgen die op andere locaties of tijd zich voordoen.

Een Medium is een Paragnost, maar Paragnosten zijn geen mediums.

Het verschil met een Medium is dat deze ook nog met overledenen contact kan maken. Dus een Medium is een Paragnost, maar Paragnosten zijn geen mediums. Paragnosten zijn personen die paranormaal begaafd zijn en het is een verzamelnaam voor personen die dus HELDERZIEND, HELDERWETEND, HELDERRUIKEND, HELDERHOREND of HELDERVOELEND zijn.

Een Medium krijgt voor verschillende onderwerpen beelden of gevoelens binnen. Maar het kunnen ook zinnen of woorden zijn. Het is dan vaak ook niet helemaal duidelijk wat het precies betekent, daardoor zal een Medium proberen om antwoorden te krijgen op hetgeen het Medium doorkrijgt en stelt daarom nog wel eens vragen om zaken te achterhalen.