header-image

Over Spirit Medium

De mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Spirit Medium zijn uitgebreid getest op hun kennis en ervaring. Dit is uw garantie voor een waardevol en zuiver consult. Wij vinden het belangrijk dat u het consult als positief ervaart. Voor een goed en waardevol consult is het prettig dat u zich zoveel mogelijk openstelt tijdens het gesprek, zodat de consulent zich beter op u kan afstemmen en u zoveel mogelijk uit het paranormale consult kunt halen.

Wij zijn een groep die bestaat uit spiritueel ingestelde mensen met allerlei disciplines. Let daarop bij de keuze die u maakt voor een bepaalde consulent. De beste paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, healers, liefdescoaches en relatiecoaches hebben zich verenigd op deze lijn. Onze mediums, paragnosten en helderzienden hebben de juiste opleidingen om u goed van dienst te kunnen zijn.

Betrouwbaar en gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, kaartleggen, helderzien, heldervoelen, auralezen, contact met overledenen, lenormandkaarten, pendelen en coaching.