header-image

Helderhorend

Helderhorende mediums en paragnosten krijgen hun informatie door van een gids, beschermengelen of de Bron. Helderhorend laat u via u gedachte een stem in u hoofd horen.

Bij Helderhorendheid is het niet de gedachte van het Medium, maar een stem van gene zijde of een stem van iemand die nog leeft, die wij helder horen. Helderhorendheid lijkt vaak op onze eigen stem, of u hoort duidelijk praten in u hoofd. Helderhorend komt bij meer mensen voor dan ze zelf soms in de gaten hebben. Helderhorend kan storend werken bij mensen die last hebben van stemmen in hun hoofd.

Helderhorend, een soort van intuïtieve geschenk.

Aangezien veel van ons zijn geboren met een soort van intuïtieve geschenk. Het identificeren van wat het geschenk is, of het nu helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid of helderuikend is, of iets anders – het kan de sleutel zijn tot het ontwikkelen van vaardigheden om te dienen en anderen in de grootste en best mogelijke manier van dienst te zijn!

Helderhorend zijn, betekent ervaren van u hogere zelf, geest gidsen, engelen, of zelfs geliefden te horen van een andere kant. Deze gave kunnen worden ontwikkeld tot een punt waar het is herkenbaar en nuttig voor u!

Onze Mediums bezitten deze gave en zijn u graag van dienst.