header-image

Fotoreading

Fotoreadings, foto lezen of photoreadings zijn handig om u te helpen het karakter en emotionele welzijn van uw partner, kinderen of collega’s te begrijpen. Ze zijn vooral nuttig bij beslissingen om al dan niet een bepaald persoon in dienst te nemen of thuis al dan niet in een bepaald persoon te vertrouwen. Fotoreading kan u ook helpen te beslissen of u en uw partner een match hebben voor een relatie op lange termijn.

De foto die geschikt is voor fotoreading dient het volledige gezicht van de persoon te bevatten. Het gezicht moet groter zijn dan in een paspoort, met de ogen duidelijk zichtbaar. Als u graag een fotoreading van uw partner wilt, dan kunt u ook een foto van u beiden sturen waarop u van onder tot boven op staat. De gezichten op deze foto moet minstens even groot als die in een paspoort zijn. U kunt deze naar onze mailen.

Voor alle Fotoreadings, is het handig als u ook een voorbeeld van het handschrift van de mensen op uw foto’s kunt meeleveren; dat is hun eigenlijke handschrift.

Klik hier om een fotoreading aan te vragen.