header-image

Heldervoelend

Heldervoelend is een van de aspecten van een medium. Maar er zijn meer mensen die met heldervoelendheid te maken krijgen zonder dat zij dat zelf weten. Een heldervoelend medium kan op verschillende manieren helder voelen. De heldervoelendheid kan bijvoorbeeld via voorwerpen als sieraden, kleding of een foto worden doorgegeven. Heldervoeldende informatie is het voelen van energieën. Denk daarbij aan fijngevoelige energieën die een Medium kan waarnemen.

Heldervoelend van energieën met het lichaam. Of heldervoelendheid via energieën met de hand. Maar ook kleuren zijn een manier om heldervoelenheid te communiceren. Je kent ook wel het gevoel dat iemand naar je kijkt. Dat valt ook onder heldervoelendheid. Maar een Medium kan ook heldervoelend zijn als het gaat om een persoon die gaat overlijden.

Een helder voorgevoel is ook heldervoelendheid. Je kent het wel. Een gevoel dat er iets is dat je niet kan verklaren. Je voelt gewoon dat er iets aan de hand is of niet klopt.

Heldervoelend van energieën die ergens anders zijn. Het voelen op plaatsen komt veelvuldig voor bij mensen. Men denkt nogal eens dat men alle energieën voelt van zo’n plaats, maar meestal voelt een persoon maar een enkele energie. Het gebeurt maar zelden dat de heldervoelende alle energieën kan voelen, die er op een plek aanwezig zijn.

Voelen dat er iemand naar je kijkt. Heldervoelend!

Voelen dat er iemand naar je kijkt. Heldervoelend! Het komt vaak voor dat je merkt dat er iemand naar je kijkt. Een onbehagelijk gevoel. Heldervoelendheid is echt overal. de energie van diegene die naar je kijkt raakt je auragebied en dat is wat wordt gevoeld.

Kleur als heldervoelend communicatiemiddel. Een Medium kan een gids of geest als kleur waarnemen met heldervoelendheid. Ieder deel van de doorgeven informatie heeft een andere kleur.

Een medium kan met verschillende lichaamsdelen heldervoelend zijn. De heldervoelendheid kan via de handen komen. Er wordt dan warm of koud waargenomen als de heldervoelende iets waarneemt. De kou en de warmte geven aan dat er iets niet in orde is. Heldervoelende Mediums kunnen warm én koud voelen. De plek die met heldervoelendheid wordt waargenomen is niet altijd de precieze plek maar wel het lichaamsdeel waarin je de verschillende niveaus voelt.