header-image

Helderwetend

Helderwetendheid (duidelijk weten) is een zintuiglijke waarneming, waar u iets schijnt te zijn, te weten, maar niet in staat bent om duidelijke verklaring te kunne geven waar de informatie van afkomstig zijn. Helderwetendheid (duidelijk weten) is één van de vier metafysische zintuigen, de andere zijn helderziende (helder zien), helderhorend (helder horen), en heldervoelende (duidelijke gevoel). Het is één van u vier metafysische zintuigen in aanvulling op uw vijf zintuigen.

Helderwetendheid: Hoe weet je wat je weet?

Heeft ook soms dat stukjes informatie zomaar in u hoofd ‘ploppen’ zonder dat u weet of ze juist? U gebruikt helderwetendheid (helder denken). Het kan in de vorm van voorspellingen of voorgevoelens, een gevoel van zekerheid of juistheid. U kunt kennis van bepaalde plaatsen, gebeurtenissen, situaties, of mensen zonder die informatie op een traditionele manier te hebben ontvangen. Het kan overkomen als een gevoel van voorgevoel of deja vu.

Het is het vermogen om te ontvangen van plotselinge inzichten en begrip met betrekking tot een vraag of situatie in u leven. Het gaat om uw 3e oog en kruinchakra, het centrum van uw bewustzijn. Helderwetendheid betekent duidelijk kennen van iets dat in het verleden, het heden of de toekomst kan zijn gebeurd over een ander. Vaak zal u gewoon het antwoord weten, maar niet in staat zijn om een ​​een verklaring met feiten of te weten hoe u in die informatie gekomen kan zijn. Veel mensen hebben dit vermogen, maar veel van de informatie is niet te plaatsen of te verklaren. Sommige van de dingen die u misschien “weet” kunnen verstoren, verwarring en spanning veroorzaken in andere gevoelens. Onze mediums hebben ervaring en weten hoe om te gaan met deze waarnemingen. Helderhorendheid, helderwetendheid, helderziendheid en heldervoelendheid zijn de waarnemingen die onze mediums u kunnen aanbieden.